Kampung Tanpa Wayar 1 Malaysia

20120823-090648.jpg

Salam, ternampak signboard Kampung Tanpa Wayar 1 Malaysia ni kat tepi rumah Tok di Kedah, serius baru tau ada Kg Tanpa Wayar 1 Malaysia ni, dalam bahasa canggihnya Kampung ada Wifi nnngggee~

– Makin canggih ^____^

Sent From My Gadget

You Might Also Like

23 Replies to “Kampung Tanpa Wayar 1 Malaysia”

  1. Indah khabar dari rupa jer ni. Kg kami dh lama ada tp nk pakai bkn dpt.
    connect boleh tp nk login tu yg xboleh. Nk kata ramai org guna pn xjuga sbb bila tny kwn2 yg area parabola ty semua pn ada masalah yg sama.

  2. kami penduduk kg. bahagia sadakan amat berterima kasih kepada kerajaan kerana memberi kemudahan wireless 1Malaysia. tetapi amat malang dan berduka cita sebab kata mereka cuma sekolah pelarian yng berdekatan aitu sekolah yang di tajah oleh unicef dan petugas khas jabatan perdana menteri. jadi waktu sekolah sahaja mereka connect wireless di udara. malahan budak sekolah menengah selalu mengeluh tidak dapat mencari rujukan kerja sekolah. kekadang satu hari tidak di on… jadi ikut suka hati mereka aje, mau atau tidak mau… cuti sekolah lepas memang susah mahu on kan benda tu, terpaksalah budak-budak pergi bandar untuk mencari rujukan sekolah mereka. sayang, ada wireless tapi susah melayari… fikir-fikir dan ranung-ranungkanlah.. terima kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge