Comments

  1. Indah khabar dari rupa jer ni. Kg kami dh lama ada tp nk pakai bkn dpt.
    connect boleh tp nk login tu yg xboleh. Nk kata ramai org guna pn xjuga sbb bila tny kwn2 yg area parabola ty semua pn ada masalah yg sama.

  2. kami penduduk kg. bahagia sadakan amat berterima kasih kepada kerajaan kerana memberi kemudahan wireless 1Malaysia. tetapi amat malang dan berduka cita sebab kata mereka cuma sekolah pelarian yng berdekatan aitu sekolah yang di tajah oleh unicef dan petugas khas jabatan perdana menteri. jadi waktu sekolah sahaja mereka connect wireless di udara. malahan budak sekolah menengah selalu mengeluh tidak dapat mencari rujukan kerja sekolah. kekadang satu hari tidak di on… jadi ikut suka hati mereka aje, mau atau tidak mau… cuti sekolah lepas memang susah mahu on kan benda tu, terpaksalah budak-budak pergi bandar untuk mencari rujukan sekolah mereka. sayang, ada wireless tapi susah melayari… fikir-fikir dan ranung-ranungkanlah.. terima kasih!

  3. Kg sy pun ada,kg expo kamunting. Bila axses internet langsung x dpt.slow.
    Lamq2 jadi gajah putih la he he he….

  4. haha saya pon baru jumpa signboard macam ni semalam dekat kawasan Melaka.. adik saya dok pelik kata kampung tanpa wayar tapi banyak je wayar telefon wayar tiang letrik bagai haha

  5. ada wifi cover satu kampung.. best tue. biasanya kawasan felda, p1 kasi free laptop dan coverage p1 tu satu felda dpt.. cuma hanya pada p1 member aje. tp kalau free wifi.. peh.. terbaik.. free lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published.