Layan Budak Merajuk Tengah Bendang

Salam, baru ni kami balik kampung kat Kedah, pergi kenduri kahwin sepupu en.suami sekali kat Pendang, best betul kat rumah persinggahan kami ni, rumah betul-betul kat tengah bendang, nyaman sungguh!, tapi layan gambarΒ Budak Merajuk Tengah Bendang hihihi.

gambar di sawah padi

Ngeee muka ntah pape aje, tak tahu pasal apa dia merajuk ni, tau-tau dah masam muka, tanya sebab apa tak bagitahu pulak, layankan ajeeeee asalkan tak menangis sudah.

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

gambar di sawah padi

Hahhh nak pujuk kalau kena gaya senang aje, tapi kalau mood dia tak baik, pheww~ sampai berpeluh ketiak nak memujuk dia heheee, yelah nama pun budak kan πŸ˜€

– Sukanya tengok gambar padi ^____^

Comments

  1. Rindu suasana sawah padi. dulu rumah saya tepi sawah padi. pernah la tengok orang semai padi. time musim menuai paling best. time tu ramai budak2 main layang2 kat sawah padi. πŸ™‚

  2. emm stress juga kan kalau pujuk anak tapi anak tak makan mujuk..nak tengking2 budak lagi..kesian pulak..layan jer la dan ikut jer rentak diorang selagi tahap kesabaran boleh dikawal selia dgn baik..haha

    1. betul tu, tapi kadang2 tu memang betul2 menguji kesabaran, tapi yang time ni dia merajuk kejap aje, rasanya sebab abang dia tinggalkan dia kot, tah lah akak agak aje hehehee πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.