Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man

Salam, sekarang Senheng sedang mengadakan Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man, satu peraduan yang sangat mudah untuk disertai, hadiah pulak semuanya lumayan dan yang penting ianya terbaik!. Jadi tunggu apa lagi?, jom sertai Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man ini  sekarang juga!.

The Amazing Spider-Man

Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man ini berlangsung dari 1 Jun sehingga 31 Ogos 2012 ini, masih ada masa untuk anda bersama saya menyertai peraduan ini.

Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man

A. Dengan pembelian RM999 & ke atas, pelanggan layak untuk berpeluang memenangi 1 daripada 50 unit 46 “SONY internet TV (KDL-46EX650) seperti yang tertera di gambar atas.

B. Jawab Soalan seperti dibawah ini :-

“SENHENG® dan senQ® Digital Station Adalah Penaja Rasmi The Amazing
Spiderman. (Betul) / (Salah)”

* 3 kali berpeluang untuk menang dengan membeli barangan produk SONY / membayar menggunakan Kad Kredit Hong Leong Bank / Ansuran Mudah AEON

Cara untuk menang:

1. Pembelian mana-mana produk dari Senheng dan senQ (minimum RM999 dalam satu resit) layak menyertai peraduan ini.

2. Lengkapkan borang peraduan
– Jawab soalan mudah (Betul / Salah) seperti soalan yang diatas
– Isikan butir-butir
1. Nama
2. No PlusOne
3. No Sales Order
4. No Telefon (No untuk dihubungi)
5. Alamat E-mel
6. Tandatangan

3. Pelanggan perlu mengisi borang dengan LENGKAP, borang yang tidak lengkap di isi akan dibatalkan penyertaan secara automatik

Terdapat juga hadiah istimewa dari Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man ini, antaranya Beg Kasut, Beg Pakaian, Payung, dan Carpet.

Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man

Serius memang menarik betul Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man ni, jadi tunggu apa lagi, jom sertainya sekarang, siapa tahu anda salah seorang yang bertuah!

Untuk Maklumat lanjut sila layari Laman Web Senheng sekarang!

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

9 thoughts on “Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man”

Leave a Reply

Your email address will not be published.