Saya 1 Awak 1

Salam, sedar tak sedar hari ni dah pun melangkah ke 13 ramadan, aksi Saya 1 Awak 1 ni diabadikan dalam memori hidup kami semasa Percutian Ke Pulau Langkawi iaitu seminggu sebelum ramadan menjelang.

ais krim

Rindu sangat dengan moment ni dan rindu juga dengan pemilik tulang rusuk saya, perpisahan sekejap ini betul-betul menyiksakan, tanpa talian telefon dan talian internet disana (Assam, India), ok nangis sob…sob…

– Menghitung hari, 9 hari lagi insyaallah.

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

22 thoughts on “Saya 1 Awak 1”

  1. Assalammualaikum

    Patutla tadi nak mengepow Aiskrim incik Rehat. Mulai hari ni, dengan rasminya, tiada lagi aiskrim vanilla dan stroberi. Hehe. Aiskrim tak makan lagi, nak makan sahur nanti buat pencuci mulut. Ngehee

    1. Alhamdulillah jap tadi suami call, dia dah beli no sana, so dah boleh berhubungan semula, alhamdulillah macam tau2 je bini dia tengah rindu ehehee 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.