Drama Saiful Nita Di Slot Samarinda TV3

Salam, 2-3 hari ni duk tengok promo Drama Saiful Nita Di Slot Samarinda TV3, nampak macam best pula, drama ni akan disiarkan bermula 4 September 2012 iaitu pada malam ini, setiap selasa dan rabu pukul 10.30 malam.

Drama Saiful Nita slot samarinda tv3

Drama Saiful Nita Di Slot Samarinda TV3 ini mempunyai 25 episode yang mana hasil skripnya mendapat sentuhan daripada Sharifah Abu Salem, serius saya suka hasil skrip dari Sharifah Abu Salem yang mana beliau merupakan penulis Novel yang terkenal, saya suka novel-novel beliau.

Sinopsis Pendek Drama Saiful Nita Di Slot Samarinda TV3

Nita (Kilafairy) dan Effendi (Fauzi Nawawi) bercinta dari zaman sekolah. Tapi keluarga Nita ingin satukan Nita dengan Saiful. Mereka berkahwin tapi saling membenci.

Drama Saiful Nita ini juga di bintangi oleh Kilafairy, Aidil Aziz, Linda Hashim, Arash Mohamad, Mariah Faridah, Fauzi Nawawi, Dato’ Jalaluddin Hasan, Hamidah Wahab dan ramai lagi.

– Terlepas episode akhir 7 ramadan, sibuk time tu -..-“

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

3 thoughts on “Drama Saiful Nita Di Slot Samarinda TV3”

  1. Seronok juga dapat layan drama melayu dekat TV3 ni.. Tapi biasanya televisyen di kuasai oleh dua orang “hero” saya.. Tak tergamak nak bergaduh dengan anak-anak semata-mata nak tengok television.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.