Basuh Baju Baby

Salam, projek hujung minggu yang sangat BEST ekekeke, basuh baju baby, buang bau-bau kedai kat segala pakaian, tuala, napkin, segala benda yang baby pakai kikiki, best woooo basuh baju baby, sidai baju baby, hiks ni baru barang baby, belum peluk cium baby lagi nggeeee~

Nappi Kleen

Sementara masih sihat dan kuat nilah saya ambil kesempatan nak basuh baju-baju baby semua, besok-besok dah sarat dah tak boleh nak layan feel cenggini heheee.

basuh baju baby

Oh yeaaaa….disebabkan perut semakin membesar, dah tak boleh nak duduk lelama, jadiknya saya berikan tugas pada Mesin Basuh sahaja hahahaaa, lenguh wooo duduk lelama, mau cramp kaki ni, tapi sebenarnya basuh tangan lagi syiok tau, ni sebab memang tak boleh nak duduk lama huhuhu.

baju baby

Dah basuh, kita sidai pulak yeayyy~

baju baby

baju baby

Nak sidai baju baby ni memang bercinta wooo, baju tecik, hanger besar hahahaaa, kena cari hanger kecik ler pas ni ^__^

baju baby

baju baby

Dah siap-siap sidai kita gosok pulak segala pakaian dan segala benda yang dah dibasuh ni, lipat cecantik, buang kedut-kedut tadi, ohhh best sungguh gosok baju baby ni, kecik-kecik kikiki.

 baju baby

Ini yang dah gosok, lenguh, sakit belakang…banyak lagi tak gosok, nanti sambung heheee, oh yea semuanya kena gosok sebab kedut sangat-sangat, biarlah untuk pertama kali baby pakai dia nampak lagi comel dengan baju yang bergosok, auww~ heheee

– Dah 29 minggu, berdebarnyaa ^___^

Comments

  1. banyak baju bayi yang kena beli masa kini. Bayi senang saja jadi kotor atau basah sebab berak dan kencing dan kena tukar dengan kerap. I pun biasa sidai baju yang banyak tiap-tiap hari.

  2. rajinnya akak gosok baju baby! ni yang rasa macam nak pos baju2 baby ke akak mintak tolong gosokkan…hehe..tapi sebenarnya satu baju untuk baby pun tak beli lagi ni…mood shopping belum datang..

  3. Assalam, comel jer baju tu… macam nielah dulu aku kecik erk… kecik jer tapi sekarang dah besar… betapa besarnya pengorbanan seorang ibu tu ya… dah tak lama lagi tu kak… mesti teruja sangat nak menanti orang baru tu erk…^_^

      1. Insya.Allah tak jemu la, kalau bab2 baby ni! Anak saudara Azie habis Azie kerja kan ( Dukung, Timang, Cium Dll ), mak dia jeling je dari jauh kihkihhhh!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.