Kuih Donut Simple, Lembut Lagi Gebu

yanmie 11

Salam, baru-baru ini teringin nak makan Donut Big Apple, tapi sebab malas nak pergi cari, so buat donut sendiri heheee, terus tak teringin donut big apple tu hahaha, mujur ler juga rajin “mendonut”.

kuih donut

Rupa comot tapi rasa boleh tahan juga, resepi ni saya ambil dari myresepi, lain sikit dari Resepi Donut – Konon Macam Big Apple Punya, yang ni lagi senang, serius memang lembut sangat-sangat, resepi ambil kat SINI.

kuih donut

Dah goreng, salut dengan gula aje, tak rajin nak letak atau nak hias macam kat entry INI, sebab dah set dalam kepala nak donut yang biasa-biasa aje tapi sedap dan janji donut hehee, tapi serius buat salut dengan gula ni je pun dah sedap, abis licin hero-hero kecik makan hahahaa, maklumlah buat sikit aje nnggee~

kuih donut

Abis licin diorang makan, bangga betul saya dibuatnya hahahahhaa.

– Seronok nak buat bila hero-hero suka makan ^__^

11 thoughts on “Kuih Donut Simple, Lembut Lagi Gebu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Adam Dan Hawa Episode 37

Salam, macam biasa weekdays adalah masa untuk melayan Drama Adam Dan Hawa, layan jom Adam Dan Hawa Episode 37~ ..... – Adam Dan Hawa Full Episode    

Subscribe US Now