Takwim Persekolahan Bagi Tahun 2013

Salam, akhirnya dapat juga Takwim Persekolahan Bagi Tahun 2013, punyalah bulan lepas saya tercari-cari tapi tak jumpa pun, dah ada Takwin Persekolahan 2013 ni senanglah nak merancang percutian, maklumlah nak bercuti dah tak boleh suka-suka macam dulu, tahun depan Aiman dah masuk sekolah rendah, haziq pulak masuk tadika.

Jadual Takwim Persekolahan 2013

Lepas ni senanglah nak merancang cuti-cuti Malaysia, Jadual Takwim Persekolahan Bagi Tahun 2013 ini saya perolehi dari Facebook rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia.

PERINCIAN PERSEKOLAHAN MENGIKUT PENGGAL
KUMPULAN A :
Sekolah-sekolah di Negeri Kedah, Kelantan dan Terengganu 

Tahun 2013

Takwim Persekolahan 2013

PERINCIAN PERSEKOLAHAN MENGIKUT PENGGAL
KUMPULAN B : Sekolah-sekolah di Negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak,
Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Sabah, Sarawak,
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan & Putrajaya

Tahun 2013

Takwim Persekolahan 2013

 – Buka sekolah tahun depan, saya dalam pantang 😀

Comments

  1. Disebabkan isteri mengajar MRSM, taklerh nak rujuk takwim umum seperti ini, sebab kadangkala cuti budak-budak MRSM ni dia ada sedikit berbeza. Tapi bila ada takwim macam ni, mudahlah sedikit nak merancang apa-apa aktiviti… 😀

  2. dah boleh buat takwin cuti2 malaysia jugalah k yan. sebenarnya susah juga nak plan cuti awal2 sangat, last min mcm2 hal ado nanti. untuk bakal2 pengantin memang la penting sangat ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.