Teknik Editing Simple – Smoothkan Surface

Salam, inilah kerja saya kalau dah bosan, suka edit-edit gambar hahaha, so terjumpa 1 tenik editing paling simple, serius simple sangat-sangat, pejam mata pun boleh buat heheee tak perlu photoshop bagai, jomm~ kali ni duk buat Teknik Editing Simple – Smoothkan Surface, contohnya gambar kat bawah ni.

haziq

ย Sebelum

haziq

Selepasย Smoothkan Surface, jangan terlebih smooth takut nanti gambar jadi macam alien

Nampak tak beza pada kulit muka?, nampak smooth je kan?? ni kalau gambar orang yang penuh jerawat pun boleh licin ni, hahahhaaa…Kuasa teknik editing, jangan percaya sepenuhnya pada gambar kehkehkeh.

– Nak belajar??, belanja tutti frutti dulu hehee *gurau*

Comments

          1. Baby tak sabar dah nak keluar tu ya, tunggu bulan 12 nanti yea jangan nakal2 tau hehehe. Mungkin malam khamis tak pagi raya. Azie raya 18 dulu.

                1. Insyaallah, biasa raya haji duk umah je hehee, tp plan nk pi tgk baby adam nnti, hari ni mak nak pi tgk adam kt rmh mak sakila.

                  Oh ye blk nnti jgn sampai tersesat rmh mak kata hehee, rmh dh siap tinggal pasang lantai je ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.