Adam Dan Hawa Episode 49

Salam, Ya Allah sakitnya jiwa dengan line streamyx kat rumah ni, rasanya dah nak seminggu kot line jadi lambat macam siput ni, hemmm apa pun layan Adam Dan Hawa Episode 49~

Azie dan Johan pun dah kantoi dengan Ain, dan Ain pun dah berterus terang tentang status dia, Ain pun dah mula ada rasa suka dan sayang pada Am~ layan

– Tonton Online Adam Dan Hawa Full Episode

Comments

  1. Dah masuk episod yang ke 49.. Saya dah mengesyorkan rakan-rakan office saya utk mendapatkan koleksi episod Adam dan Hawa di blog Kak Yanmie.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.