(Apek) Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Berkahwin 28 Disember Ini

Salam, akhirnya teka teki tarikh perkahwinan Khairul Fahmi Dan Leuniey telah pun diketahui yang mana Khairul Fahmi Dan Leuniey Natasha Berkahwin 28 Disember Ini, perkara tersebut telah dimaklumkan pada sidang media yang telah diadakan pada hari ini oleh mereka.

Khairul Fahmi Dan Leuniey Berkahwin 28 Disember Ini

Gambar : Murai.com.my

Majlis pernikahan (Apek) Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey akan berlangsung di kediaman Leuniey iaitu di Pasir Pekan, TUmpat, Kelantan pada pukul 9 pagi dan Majlis persandingan disebelah pihak perempuan pulak akan diadakan di Hotel Renaissance, Kota Bharu Kelantan pada 30 Disember ini nanti pada pukul 8 malam yang mana berkonsepkan Melayu Kontemporari.

Dan manakala persandigan dipihak lelaki pulak akan diadakan di kediaman Apek sendiri iaitu di Kampung Chenang, Kota Bharu Kelantan bermula pada pukul 1 tengahari dan bertemakan ala-kampung, mesti menarik konsep ni, jarang artis/selebriti buat konsep ala kampung macam ni.

Pada 13 Januari 2013 pula bermula pada pukul 8 malam, akan diadakan 1 lagi majlis resepi yang berkonsepkan English Style di Hotel Royal Bintang, Damansara.

Sebuah majlis resepsi pula akan diadakan di Hotel Royale Bintang, Damansara, pada 13 Januari 2013 bermula jam 8 malam dengan memilih konsep English Style.

– Tahniah, tak sabar nak tengok gambar kahwin (Apek) Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey 😀

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 thoughts on “(Apek) Khairul Fahmi Che Mat Dan Leuniey Berkahwin 28 Disember Ini”

  1. wahh nk kawin dah yer…semoga dipermudahkan atas segala urusan tu..emm ala kampung?mcm mn tu..mungkin nama jer lain tapi suasana sama sahaja dengan sambutan perkahwinan di kampung sy..hehe

  2. tahniah KFCM..
    berapa kalilah majlis dia kan, itulah untungnya kalau jadi seleberiti, majlis diadakan berkali2, sedangkan pengantin2 biasa cukup setakat di rumah perempuan dan di rumah lelaki sahaja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.