Daging Masak Merah Untuk Si Abang

yanmie 12

Salam, Daging Masak Merah Untuk Si Abang adalah menu kegemarannya, kalau gi shopping beli barang dapur, lalu kat lauk-lauk basah tu, mesti dia akan cakap “Ibu, Ayah…beli Daging..” kehkehkeh suka sangat dia makan daging tau~

daging masak merah

Dia tak kisah daging tu masak macam mana, janji sedap dan daging tu tak liat memang menambah-nambah dia makan, layankan jelah selera dia, lagi pula bukan hari-hari masak daging ni, seminggu sekali aje, oklah kot, bukan apa risau juga banyak sangat makan daging pun tak elok juga.

Daging Masak Merah Untuk Si Abang

Tapi Daging Masak Merah ni memang dia suka sangat, daging tu pulak lembut, takde lemak-lemak, masak pun kejap je, tak tau nak panggil daging jenis apa, sebab saya suka beli daging yang import tu, isi saje tapi mahal sikit ler, kecik je pun tapi rege puluh-puluh, takpe ler janji nak masak dan makan tu senang kikikiki~

– Nak resepi? nanti saya share kat blog lagi satu tuuuuuu~

12 thoughts on “Daging Masak Merah Untuk Si Abang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Diana Danielle Mengandung - Gambar Dari Instagram Diana Danielle Dan Farid Kamil

Salam, buka instagram pagi ni, ternampak gambar yang Farid Kamil dan Diana Danielle share, wahhhhh cepatnyaaa, alhamdulillah rezeki diorang, Diana Danielle Mengandung, Layan Gambar Dari Instagram Diana Danielle Dan Farid Kamil.   Moga dipermudahkan semasa mengandung dan melahirkan nanti, insyaallah, turut tumpang gembira, mesti baby diorang ni comel, mak pak pun comel […]

Subscribe US Now