Drama Cinta Itu Milikku Slot Akasia TV3

Salam, minggu ni adalah minggu terakhir bagi Drama Julia, dan drama yang bakal menggantikannya iaitu Drama Cinta Itu Milikku Slot Akasia TV3, drama Cinta Itu Milikku akan mula bersiaran pada 12 November ini. Layan Sinopsis Drama Cinta Itu Milikku~

Drama Cinta Itu Milikku

Drama 24 episode ini dibintangi oleh pelakon Emma Maembong, Fazreen Rafi, Ana Dahlia, Ery Putra, Mustapha Kamal, Karl Shafek, Sherry Merlis dan Liza Abdullah.

Drama Cinta Itu Milikku mengisahkan tentang Rania (Emma Maembong) yang sedang bercinta dengan Zafril (Fazreen Rafi). Namun begitu, bekas tunang Zafril iaitu Dini (Ana Dahlia) tidak berpuas hati dengan hubungan Zafril dan Rania kerana Dini menganggap bahawa Rania telah merampas cintanya.

Selepas mereka berkahwin kemarahan Dini semakin meluap-luap dan telah menimbulkan pelbagai konflik apabila Dini berkahwin dengan abang Rania.

Kemelut bertambah teruk apabila Dini yang mempunyai dua korektor telah merancang pelbagai idea jahat untuk memusnahkan hidup Rania dan Zafril.

– Drama ini dijangka akan mampu menarik ramai penonton, apa pun sama-sama kita saksikannya nanti.

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

2 thoughts on “Drama Cinta Itu Milikku Slot Akasia TV3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.