iPhone 5 Gadget Impian

Salam, ehemmm sebelum itu “INI BUKANLAH ENTRY PENYERTAAN CONTEST GADGET IMPIAN”ini adalah entry tanda sokongan kepada entry iPhone 5 Gadget Impian yang dianjurkan oleh Sahabat Denaihati. tunggu apa lagi???, inilah masanya untuk anda merebut peluang yang ada untuk memiliki gadget impian anda. Saya dah menang Contest Gadget Impian Season 1, dapat iPhone 4s  ^__^

iPhone 5

Caranya mudah sahaja, buat 1 entry berkenaan iPhone 5, dengan tajuk entry “iPhone 5 gadget impian” yang kandungannya :

  • Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati.
  • Tuliskan kenapa anda minat sangat iPhone 5.

3. Tinggalkan link entri iPhone 5 anda di ruangan komen dan terbaik gunakan CommentLuv.

4. Jadikan entri iPhone 5 anda sebagai Sticky Entry selama tugasan berjalan.

Tarikh Tutup Penyertaan

11.59 pm, 6/11/12.

Tarikh Tutup Cabaran

Akan dimaklumkan kemudian

Syarat-syarat

1. Terbuka kepada semua Rakan Blogger setia Denaihati.

2. Entri boleh ditulis dalam bahasa Melayu, Indonesia dan English.

3. Penganjur boleh mengubah syarat bila-bila masa mengikut kesesuaian.

Hadiah

1. iPhone 5 Baru, warna hitam/putih, 16GB.

simsimi

Gegurau dengan simsimi, minta ipon5 dia tak bagi, kedekut hahaha

– Jangan risau!!, saya tak join contest ni!!, saya support anda semua, yeayy~

Comments

  1. Keikhlasan di hati untuk tidak sertai,
    Memberi ruang kepada rakan yang belum menangi,
    Pasti ini satu penyertaan untuk blogger yang belum dikenali,
    Untuk mengecapi hadiah daripada Denaihati.

    Walaupun Kak Yan tidak join, namun contest gadget impian ini masih tetap mendapat penyertaan ramai.

  2. salam ziarah.

    Semoga berjaya mendapatkan hadiah yg dihajati

    Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.

    1. heh benda ni siapa usaha lebih dia dapat, tak usaha mana nak dapat kan? setakat nak kecoh2 memang tak kemananya, senyap2 usaha sudah, ni kakyan tak masuk nak tengok anarm menang boleh? hahhaaa

  3. ayat pertama yg diboldkan tu sangat faham…yeler nanti ada org komen berbaur busuk hati plak kan kalau join…apa punya orang ler jeles atas usaha orang lain sedangkan dia tak nak pun berusaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published.