Adam Dan Hawa Episode 59

yanmie 2

Salam, layan drama online pepagi ni, semakin memuncak plak rasanya drama Adam dan Hawa ni heheee, suka sangat, syiok sendiri tengok Am dan Ain hahaha *teruk betul!*

adam dan hawa episode 59

Suka betul time ni, gelak syiok sendiri nengok Am dengan Ain hihihi

– Adam Dan Hawa Full Episode

 

2 thoughts on “Adam Dan Hawa Episode 59

    1. Tepat sekali pemilihan Nisa sbg Hawa…lakonan yg sgt bersahaja…tidak melebih-lebih or over acting…Rasanya mrk2 yg sblm ni ni x setuju dgn pemilihan Nisa sbb ktnya x padan dgn Aaron…mgkin dah fhm kenapa penulis pilih Nisa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Harga iPhone 5 Di Malaysia - 14 December 2012 (Daftar Minat Celcom & Maxis)

Salam, nampaknya penantian bilakah iPhone 5 Malaysia akan tiba? jawapannya adalah pada 14 Disember ini, perkara ini telahpun disahkan sendiri oleh pihak Apple, boleh rujuk di SINI, nampaknya dah ramai yang tak sabar-sabar ingin memiliki Smartphone canggih iPhone 5 ini, serius saya pun teringin hehee, tapi tak mampu nak beli, […]

Subscribe US Now