Harga iPhone 5 Di Malaysia – 14 December 2012 (Daftar Minat Celcom & Maxis)

Salam, nampaknya penantian bilakah iPhone 5 Malaysia akan tiba? jawapannya adalah pada 14 Disember ini, perkara ini telahpun disahkan sendiri oleh pihak Apple, boleh rujuk di SINI, nampaknya dah ramai yang tak sabar-sabar ingin memiliki Smartphone canggih iPhone 5 ini, serius saya pun teringin hehee, tapi tak mampu nak beli, guna ajelah iPhone 4s yang ada ni, kalau tak dan buat dahย Daftar Minat Celcom & Maxis wuwuu~

Harga iPhone 5 Di Malaysia

Apple menawarkan iPhone 5 dengan harga RM 2,190 (16GB), RM 2,590 (32GB) dan RM 2,890, nak tahu Spesifikasi iPhone 5 ini boleh tengok Di SINI, dan baru-baru ini saya ada menerima sms tentang tawaran berkenaan promosi iPhone 5 dari Celcom dan juga Maxis, kalau berminat bolehlah isi form yang telah disediakan oleh provider tersebut dilaman web mereka.

iphone 5 malaysia dari celcom

Pendaftaran Minat iPhone 5 dariย Celcom

iphone 5 malaysia dari maxis

Pendaftaran Minat iPhone 5 dari Maxis

Anda boleh memilih warna dan juga space untuk iPhone 5 tersebut semasa mengisi form interest tersebut. Jadi bagi anda yang berhajat ingin memiliki iPhone 5 ini, tunggu apa lagi? daftar minat anda hari ini dan Insyaallah 14 December nanti bolehlah melaram dengan iPhone 5 ini nanti ๐Ÿ˜€

– Tetiba teringat dengan Contest iPhone 5 Gadget Impian, good luck untuk semua peserta~

Comments

  1. Salam ziarah & kenal, nk cari 1 untuk anak nti. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

  2. kak sya lebih prefer note 2…tk sabar nak memilikinyer….hehehhee…sebab rasanya tak comfortable dengan produk apple….

    tapi kalau org nak bagi free….ambil je…hahahhaha

  3. pehhh… iphone 5 mmg hebakk…

    belum keluar lg, contest denaihati dah mula ๐Ÿ˜‰

    ala k.yan mampu jer nak beli … hehe…

    peratikan jarak harga antara 16gb – 32gb – 64gb tu sebnyk rm400 kan… ๐Ÿ˜‰ dpt yg 16gb pun jadi ler…. lalalla ~ verangan

Leave a Reply

Your email address will not be published.