Harga iPhone 5 Di Malaysia – 14 December 2012 (Daftar Minat Celcom & Maxis)

yanmie 20

Salam, nampaknya penantian bilakah iPhone 5 Malaysia akan tiba? jawapannya adalah pada 14 Disember ini, perkara ini telahpun disahkan sendiri oleh pihak Apple, boleh rujuk di SINI, nampaknya dah ramai yang tak sabar-sabar ingin memiliki Smartphone canggih iPhone 5 ini, serius saya pun teringin hehee, tapi tak mampu nak beli, guna ajelah iPhone 4s yang ada ni, kalau tak dan buat dah Daftar Minat Celcom & Maxis wuwuu~

Harga iPhone 5 Di Malaysia

Apple menawarkan iPhone 5 dengan harga RM 2,190 (16GB), RM 2,590 (32GB) dan RM 2,890, nak tahu Spesifikasi iPhone 5 ini boleh tengok Di SINI, dan baru-baru ini saya ada menerima sms tentang tawaran berkenaan promosi iPhone 5 dari Celcom dan juga Maxis, kalau berminat bolehlah isi form yang telah disediakan oleh provider tersebut dilaman web mereka.

iphone 5 malaysia dari celcom

Pendaftaran Minat iPhone 5 dari Celcom

iphone 5 malaysia dari maxis

Pendaftaran Minat iPhone 5 dari Maxis

Anda boleh memilih warna dan juga space untuk iPhone 5 tersebut semasa mengisi form interest tersebut. Jadi bagi anda yang berhajat ingin memiliki iPhone 5 ini, tunggu apa lagi? daftar minat anda hari ini dan Insyaallah 14 December nanti bolehlah melaram dengan iPhone 5 ini nanti 😀

– Tetiba teringat dengan Contest iPhone 5 Gadget Impian, good luck untuk semua peserta~

20 thoughts on “Harga iPhone 5 Di Malaysia – 14 December 2012 (Daftar Minat Celcom & Maxis)

  1. Salam ziarah & kenal, nk cari 1 untuk anak nti. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Adam Dan Hawa Episode 60

Salam, sambung layan drama online Adam Dan Hawa, malam ni ramai yang geram dengan mak Johan dan juga Dee kuikuikui. – Adam Dan Hawa Full Episode

Subscribe US Now