Live Streaming Malaysia Vs Thailand (Separuh Akhir Pertama) – Keputusan Piala AFF Suzuki 9 December 2012

yanmie 8

Salam, jangan lupa ye untuk menyaksikan siaran langsung perlawanan Malaysia menentang Thailand pada pukul 8.00 malam ini, Siaran Langsung Malaysia Vs Thailand ini boleh disaksikan melalui siaran TV RTM1 dan Astro 813, bagi mereka yang tidak dapat menyaksikkannya dikaca TV, boleh juga menyaksikan perlawanan bola sepak ini melalui Live Streaming Malaysia Vs Thailand (Separuh Akhir Pertama) – Piala AFF Suzuki 9 December 2012 melalui pautan dibawah.

 malaysia vs thailand 9 december 2012

Live Streaming Malaysia Vs Thailand Piala AFF Suzuki 9 December 201

Malaysia 1 – 1 Thailand 

Saya pasti ramai peminat mahupun bukan peminat bola pastinya malam ini mengharapkan agar Malaysia berjaya menewaskan pasukan Thailand.

Apa yang menariknya perlawanan pada malam ini, 3 pemain yang sebelum ini dilaporkan tidak dapat beraksi kerana kecederaan yang dialami, akhirnya boleh beraksi pada malam ini.

– Berapakah gol ramalan dari anda??

8 thoughts on “Live Streaming Malaysia Vs Thailand (Separuh Akhir Pertama) – Keputusan Piala AFF Suzuki 9 December 2012

  1. Kali ni malaysia akan bertemu thailand pada pusingan akhir di bangkok….perlawanan kali ini teramat penting untuk melayakkan diri ke peringkat akhir…buat yang terbaik untuk skuad harimau malaya….malaysia boleh….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Minum Air Kelapa Muda Semasa Mengandung

Salam, syukur alhamdulillah kini usia kehamilan saya hampir ke penghujung trimester ke 3, sekarang ini hanya menanti hari saja,  Doktor Cakap Get Ready! weeee~ tak sabarnya, saya pun dah start amalkan meminum Air Kelapa Muda. Jangan tak tahu, air kelapa muda ini banyak khasiatnya selain ianya baik untuk Ibu Mengandung aka Hamil. […]

Subscribe US Now