12 thoughts on “#WW – Rezeki Buat Baby Irfan

  1. byk dpt tu…kak sya dlm pantang tak de la simpan stok sgt…lps pantang baru start kumpul…tu pun dpt sket je…

    tp yan surirumah….tk perlu kumpul byk2…nanti expired…

    yan…nak tanya…set bersalin tanamera tu yan beli kat mana yea…nanti bg link blh….anak saudara tgh mencari….sekitar sini tk jumpa yg jual offline…

    nanti reply yea…urgent…
    due pertengahan bulan jan 2013
    syamila recently posted..Aktiviti Wajib Hujung MingguMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Best Pergi Ke Sekolah

Salam, sesi persekolahan telahpun bermula bagi tahun 2013 pada 2 Januari yang lalu, dan sejak dari 2 Januari yang lalu jugalah anak-anak saya duk asyik cakap “Best Pergi Ke Sekolah” heheee, alhamdulillah syukur sangat sebab mereka seronok pergi kesekolah. Tahun ini Aiman masuk Tahun 1 dan Haziq masuk Tadika, macam-macam […]

Subscribe US Now