Adam Dan Hawa Episode 58

yanmie 1

Salam, baru balik dari Klinik, so makanya baru dapat nak layan drama online Adam Dan Hawa Episode 58, sukanya episode kali ni…semakin BEST weeee~, seronok betul Ain dan Am dah disatukan ^__^ – Adam Dan Hawa Full Episode  

Kebaikkan Penyusuan Susu Ibu Kepada Bayi

yanmie 14

Salam, syukur alhamdulillah diberikan kesihatan, cuma lately tak berapa nak sangat “online”, mood nak masuk dalam sarang aje ni kikiki, tak sabar menanti kelahiran anak ke 3, insyaallah. Untuk anak ke 3 ini, saya berniat ingin memberikan penyusuan secara eksklusif kepada baby nanti, jom saya kongsikan Kebaikkan Penyusuan Susu Ibu Kepada […]

Reunion Di Melaka

yanmie 15

Salam, semalam seharian berada diluar, dalam keadaan sarat ni larat lagi nak “berjalan jauh” hihi, kami selekuarga ke Melaka, ada Reunion en.hubby, jumpa kawan-kawan masa sekolah rendah kat rumah cikgu diorang, perghhh kagum betul diorang siap boleh ingat lagi sejarah lama, gelak je dengar diorang bersembang hahahahahaa, ok layan~ Kami […]

Tahniah Izyan – Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012)

yanmie 22

Salam, akhirnya Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012) telah pun diketahui, tahniah buat Izyan yang telah berjaya merangkul juara masterchef pada musim ke 2 ini. Saya memang meminati beliau sejak awal kemunculann beliau lagi dalam Masterchef Malaysia 2 ini, beliau berani mencuba sesuatu yang baru. Plus muka Izyan macam muka Teacher Aiman […]

Adam Dan Hawa Episode 56

yanmie 3

Salam, dah lewat gini barulah dapat layan Adam Dan Hawa Episode 56, BEST sangat episode 56 ni, Ain akhirnya menerima Am dalam hidupnya. Am menyarungkan cincin perkahwinan kepada Ain, so sweet ^__^  – Adam Dan Hawa Full Episode  

Resepi Kuih Bakar Untuk Minum Petang

yanmie 16

Salam, baru-baru ni saya ada buat Kuih Bakar Untuk Minum Petang, 1st time buat kuih ni, boleh tahan jugaklah rasanya, resepi saya ambil dari internet, google aje ye, dah lupa sumber utama resepi ni huhuhu, tapi nak buat tu mudah sangat-sangat, bahan pun tak rumit mana nak cari, pendek kata bahan […]

Adam Dan Hawa Episode 55

yanmie 4

Salam, dah setel kerja-kerja rumah, so bolehlah layan Adam Dan Hawa Episode 55, haishhhh geram pulak dengan si Johan, dah macam gila talak kuikuikui. Pasal Ain pulak sukalah dia dilamun cinta dengan Am hahaa, so sweet 😀 Johan menemui Eja bincang pasal Ain wuwuuu~ – Adam Dan Hawa Full Episode  

Gerhana Bulan Penumbra 28 November 2012 – (Lunar Eclipse)

yanmie 11

Salam, malam ini insyaallah skali lagi kita akan berpeluang untuk menyaksikan kejadian alam Gerhana Bulan Penumbra dan Musytari (Lunar Eclipse) 28 November 2012 yang mana merupakan gerhana bulan terakhir bagi tahun 2012 ini. Jadi bersempena dengan Gerhana Bulan Penumbra ini, Agensi Angkasa Negara (ANGKASA) akan menganjurkan Program Pencerapan Gerhana Bulan Penumbra pada […]

Beli Mesin Jahit – Nak Menjahit Pulak

yanmie 12

Salam, dalam sarat-sarat macam ni ada juga keinginan nak menjahit heheee, so hujung minggu lepas kami balik ke kampung dan ambil kesempatan yang ada untuk pergi membeli Mesin Jahit bersama pakar tukang jahit iaitu Mak Mertua tercinta hihihi. Ada yang duk tanya, larat lagi ke nak main jahit-jahit ni??, buat […]

Subscribe US Now