Salam, ehemmm sekejapnya masa berlalu, hari ini alhamdulillah dah masuk hari yang ke 20 saya berpantang. Nak online macam dulu pun agak payah sedikit sebabnya mood online sepenuhnya belum mari, mujur hari ni “terjarin” nak online. Yang bestnya dah ada Peneman Online hehee best~

SONY DSC

Seronok sambil online sambil cium gomol si kecil ni, siap boleh nyusukan si kecil sambil online, ohhh bestnyaaa ada peneman online yang cute ni, memang sporting betul, abang-abangnya bersekolah, mujurlah ada si kecil ni buat peneman, kalau tak confirm bosan duk rumah wuuwuuu~

Daa~ nanti update lain ye, banyak benda nak update sampai tak tau nak mula yang mana dulu, maklumlah banyak hari tak update kan ^__^