Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense

Salam, Macam biasa setiap hujung bulan saya akan ke Pejabat Pos untuk urusan Cashout Google Adsense menggunakan Western Union. Disebabkan setiap bulan asyik muka saya aje yang akak tu jumpa, so dia dengan baik hati kata saya layak untuk mendapatkan Western Union Gold Card, percuma je tak perlu bayar.

western union gold card

Ohhh baiknya hati akak tu kan, siap mengofferkan diri tolong buatkan, saya pun tak berapa nak tahu sangat fungsi Western Union Gold Card ni, orang nak buatkan kita ambil jeler hihihi, dan katanya lepas ni mungkin urusan Western Union akan menggunakan kad.

western union gold card

Pada rakan-rakan yang selalu berurusan menggunakan Western Union ni bolehlah mendaftar dan mendapatkan kad tersebut secara percuma, dengan adanya kad ini ianya dapat memudahkan proses transaksi.

– hemmm tapi tengah duk fikir, kalau guna kad ni, adakah semakin mudah mereka menyimpan rekod transaksi?? alamakkk hahhaaa adehhhh -..-“

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

41 thoughts on “Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense”

  1. dekat borang tu mmg ada ruangan pilihan nak gold atau tak
    buat masa ni x lagi.. sbb beberapa bulan/tahun baru boleh ambil duit.. huhu
    kalau kak yan tiap2 bulan ok lah.. hehehe

  2. ada pihak yang akan memantau rekod tersebut nampaknya…
    mungkin salah satu daripada prosedur pemantauan penggubahan wang haram…kot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.