Salam, baru-baru ni kami ke Putrajaya rumah Abang Ipar, sesambil tu bawa Mak dan Adik lepak-lepak dan pusing-pusing kat Putrajaya, last Mak pernah sampai sini tahun 2006 kalau tak silap, adik pulak ini pertama kali dia sampai ke Tanah Semanjung hihihi.

putrajaya2

Nak masuk kedalam Masjid Putra.

Layan gambar aje ler, kadang-kadang lagi bagus tengok gambar dari menulis panjang, dari gambar pun kita dah tahu penceritaan dan penyampaian pada gambar tersebut kann??

putrajaya3

Adik bongsu dan Mak, macam adik beradik kan? hihihi.

putrajaya7

View dari Masjid Putra, dah banyak kali ke sini, tapi baru ni dapat gambar clear sikit coz siang hari, biasa ke sini malam hari kikiki

putrajaya9

Mama ku yang tercinta, luv u mom <3

putrajaya12

Masjid Putra, Putrajaya

putrajaya13

Anak korang agak aktif dan susah nak pantau semasa berjalan?, apa kata buat macam akak kat Β gambar atas tu…

putrajaya14

Diorang lagi ^__^

putrajaya18

Ok last!, gambar sememeh Haziq hahahaa, kelakar pulak nengok gambar dia ni ^__^

– Kalau jalan dengan Mak mesti orang ingat kami adik beradik πŸ˜€