Salam, malam kemarin kami pergi ke Klinik untuk injection Imunisasi Baby Irfan, ada yang tanya kenapa pergi klinik malam hari?, ada ke klinik kesihatan buka?, sebenarnya start 2 bulan umur Irfan ni kami dah tak pergi ke Klinik kerajaan, bukan apa..penat menunggu kuikuikui, anak-anak semua buat kat swasta aje, senang..abis cerita, jimat masa, suami tak perlu nak ambil cuti huhuhu, ok dan terkini nak update berat Baby Irfan 2 bulan ^__^

berat bayi 2 bulan

Masa Lahir 3.2kg, 1 bulan 4.2 kg naik 1 kilo, 2 bulan 6.8kg dan jumlah kenaikan dalam masa 1 bulan adalah 2.6kg, Ok macam tak percaya tetapi inilah berat terkini Baby Irfan, 2 bulan 6.8kg…Alhamdulillah semoga membesar dengan sihat, amin…

baby irfan

Bersama Baby Irfan *ibu nak juga interprem hahhhaa*

– Nanti update lain, sibuk benar huhuhu