Baby Irfan Gelak Comel

Salam, jarang nak online time cuti sekolah macam ni, tumpuan sepenuhnya pada anak-anak, ni curi masa yang ada, 24jam sehari kadang-kadang macam tak cukup je hiks!, ok lupakan seketika bab sibuk tu hhihihi, Ibu mana yang tidak sibuk kan?? layan Baby Irfan Gelak Comel, video Bang Long yang rekod.

irfan

Ntah lagu apa yang dinyanyikan oleh Bang Ngah sampai Baby Irfan geli hati nengok dia hahahhaa, banyak kali juga mainkan video ni, nak dengar apa yang Bang Ngah nyanyi tapi still tak berapa nak faham kehkehkeh, ke ada sesapa yang tau lagu tu tajuk ape? hehe…

Follow saya di Keek.com

You Might Also Like

18 Replies to “Baby Irfan Gelak Comel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge