Baby Irfan Gelak Comel

yanmie 18

Salam, jarang nak online time cuti sekolah macam ni, tumpuan sepenuhnya pada anak-anak, ni curi masa yang ada, 24jam sehari kadang-kadang macam tak cukup je hiks!, ok lupakan seketika bab sibuk tu hhihihi, Ibu mana yang tidak sibuk kan?? layan Baby Irfan Gelak Comel, video Bang Long yang rekod.

irfan

Ntah lagu apa yang dinyanyikan oleh Bang Ngah sampai Baby Irfan geli hati nengok dia hahahhaa, banyak kali juga mainkan video ni, nak dengar apa yang Bang Ngah nyanyi tapi still tak berapa nak faham kehkehkeh, ke ada sesapa yang tau lagu tu tajuk ape? hehe…

Follow saya di Keek.com

18 thoughts on “Baby Irfan Gelak Comel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gaya Baby Irfan Lapar Nak Susu

Salam, seronok melayan anak kecil yang semakin membesar depan mata ni, tak jemu nak melayan, tapi ada masanya geram dengan abang-abangnya coz time si Baby Irfan ni nyenyak tidur pun diorang kejutkan ajak bersembang…tak pun cium sana sini..geram tak sudah ngeehh~ Setiap anak ada ragamnya kan, seronok tengok Gaya Baby Irfan […]

Subscribe US Now