Deactivated Facebook

Salam, satu langkah yang agak susah sebenarnya nak buat bila kita dah serasi dengan sesuatu benda tu dan kita terpaksa melepaskannya..cewahhh!!

deactivate facebook

Akaun facebook (Yan Mie) yang saya deactivate ni hampir 5 tahun kot bertahan, saya terpaksa deactivatekan atas sebab-sebab tertentu. Sayang memanglah sayang…tapi apa boleh buatkan??

Dan pernah terfikir, rakan kat fb begitu ramai yang tah dari mana datangnya, diorang request friend kita add tapi tak pernah pun say “Hi”, terfikir apakah motif add friends?? nak stalk je ekkkkk?? cepat ngaku hahahaa….

– Sebenarnya sayang sangat dengan akaun lama ni hemmmm -..-“

Comments

  1. sayang plak kalau dah lama bukak akaun tu kan..

    ada buat akaun baru ke? sy pun kurang gemar yg auto group ni..sesuka hati je masukkan akaun dlm group semata2 nak iklan kt group tu…

    kes gitu sy ungroup..kalau msh ada lg..unfriend je senang..hehe..nsb friends x ramai..kalau mcm yan jenuh jgk nak ungroup je kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.