Gaya Baby Irfan Lapar Nak Susu

Salam, seronok melayan anak kecil yang semakin membesar depan mata ni, tak jemu nak melayan, tapi ada masanya geram dengan abang-abangnya coz time si Baby Irfan ni nyenyak tidur pun diorang kejutkan ajak bersembang…tak pun cium sana sini..geram tak sudah ngeehh~

irfan40

Setiap anak ada ragamnya kan, seronok tengok Gaya Baby Irfan Lapar Nak Susu, ada baby yang lapar terus nak menangis kuat, macam-macam lagilah, untuk Baby Irfan ni senang sangat nak tahu dia lapar, dia akan hisap jari/tangan dulu, kalau dah puas hisap tak kenyang juga barulah dia menangis manja nak susu.

irfan
 

Sedapnyee dia ngisap tangan hihihi

Alhamdulillah Baby Irfan bukan jenis yang kejap-kejap nak nangis, syukur sangat senang nak handle dia, maybe sebab dia fully breastfeeding kot, so ragamnya lain sikit beza dengan abang-abangnya dulu heeee,

Siapa boleh sahkan…betul ke tidak ragam baby menyusu susu ibu dan susu formula ni?, sebab memang beza sangat ragam Baby Irfan dengan abang-abangnya.

– Besok perjalanan 280km

You Might Also Like

10 Replies to “Gaya Baby Irfan Lapar Nak Susu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge