Gambar Anak Lelaki Fasha Sandha – Fasha Sanda Bersalin

yanmie 15

Salam, berita gembira buat Pelakon Fasha Sandha dan suami Rizal Ashram yang mana pada pukul 9.21 pagi tadi Fasha telah selamat melahirkan anak lelaki pertama mereka. Tengok sahaja Gambar Anak Lelaki Fasha Sandha ni, comelkan??

anak lelaki fasha sandha

Aloooo serius tak sabar nak tengok gambar-gambar baby yang bakal di instagramkan oleh Fasha ni, tak puas pulak tengok hihihi, bukan apa, punyalah ramai artis yang bersalin, fasha sandha ni lah artis yang paling saya tunggu-tunggu nak tengok rupa babynya, mesti comel, fasha masa mengandung pun muka berseri-seri gitu.

Ok kang ada lagi gambar baby Fasha Sandha ni nanti saya update.

15 thoughts on “Gambar Anak Lelaki Fasha Sandha – Fasha Sanda Bersalin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Cara Claim Duit Balik Mengundi

Salam, ehhhh tajuk? hahahaa, bukan apa banyak pulak keywords yang masuk cari “Cara Claim Duit Balik Mengundi“, tu yang tergerak nak up entry. Boleh ke claim duit balik mengundi? Dulu-dulu masa kat kampung, siap boleh claim lagi duit tambang pergi balik mengundi, takpun diorang sediakan bas untuk ke pusat mengundi, […]

Subscribe US Now