Gambar Di Dataran Helang Langkawi

yanmie 16

Salam, punyalah banyak sebenarnya gambar-gambar yang belum saya abadikan dalam Blog ni, ni terlebih rajin sebab nak clearkan segala memori kad kat DSLR dan juga handphone, naik rimas jadinya bila storage dah nak penuh dek gambar-gambar lama. Nak buang sangatlah sayang sekali, letak dalam dropbox lama2 pun rimas juga, jadinya terpaksa buang mana yang tak perlu dan simpan kat sini mana yang ok, atleast ada kenangan kan?? hihihi

dataran helang langkawi

Ok layan gambarĀ Gambar Di Dataran Helang Langkawi, masa kami gi sini cuaca tersangatlah panas, nak pergi bergambar pun macam terpaksa je hahahaa, ni sebab excited juga nak tunjuk helang besar tu kat anak-anak, kalau tak takdenya nak berpanas-panas kekeke, dulu saya dengan suami je pernah sampai sini, so apasalahnya dah sampai dengan anak-anak ni bawa diorang tengok “Burung Helang Besar” hehee.

dataran helang langkawi

Beli air dan aiskrim, serius panas sangat cuaca time ni, oh yeee…time ni saya ngandungkan Baby Irfan 4 bulan hihihi, berani lagi tu naik flight dalam keadaan macam tu…

dataran helang langkawi

Lega dapat minum air sejuk…

dataran helang langkawi

Gambar dengan Angah, cantik betul pemandangan kat sini, tenang je rasanya…

dataran helang langkawi

Gambar tak cun coz snap guna handphone aje, malas nak usung DSLR since preggykan Baby Irfan.

dataran helang langkawi

Bergambar kenang-kenangan, muka masing-masinglah tak comel hahaha, lawan matahari wooo..hahahaa

dataran helang langkawi

Bertiga termasuk yang dalam perut tu hihihi

Gambar kat Dataran ni ada banyak, dah tapis-tapis dah, daripada berpulu-puluh dapat banyak ni je nak share hahahaaa, takpelah janji ada untuk dibuat kenangan, nanti share gambar lain pulak sebelum clearkan memori kad.

– Next time boleh bawa baby Irfan pulak.

16 thoughts on “Gambar Di Dataran Helang Langkawi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

OST Sedetik Cinta TV3

Salam, semalam 3 April dah start episode pertamaĀ Sedetik Cinta Slot Akasia TV3, duk cari-cariĀ OST Sedetik Cinta, jumpa juga akhirnya, best pulak lagu ni, macam kena dengan jalan cerita sedetik cinta, boleh baca Sinopsis Sedetik Cinta di SINI.   OST Sedetik Cinta nyanyian dari Judika yang bertajuk Bukan Dia Tapi Aku. […]

Subscribe US Now