(Promosi) Percuma 2 Juta Tiket Air Asia 2 April 2013 – 7 April 2013

Salam, apa lagi rebutlah peluang yang ada ni, Percuma 2 Juta Tiket Air Asia tempahan bermula dari 2 April 2013 – 7 April 2013, bagi penerbangan dari 1 April 2014 – 30 April 2014 bukan senang nak dapat offer macam ni, saya sendiri pernah dapat tiket free dari Air Asia ni, tapi dah lama, masa tahun 2006 kot time tu, cuma bayar tax je.

Promosi tiket free 2 juta dari air aisa

Tak salah rasanya beli awal-awal macam ni, boleh plan percutian dan bajet, kalau tak jadi fly pun tak kisah sangat coz tix free kan. Oh tapinya saya tak boleh nak grab promosi ni coz tak kena dengan masa lah pulak, anak-anak sekolah so tak boleh nak pentingkan diri sendiri kehkehkeh, biarlah tunggu betul-betul ada cuti, rancang betul biar holiday dengan happy.

So bagi anda yang ingin menikmati tiket percuma ini, apa lagi bolehlah layari website AirAsia sekarang juga coz tempahan sehingga 7 April 2013 ni je.

 – Last naik air asia masa gi Ke Pulau Langkawi

Comments

  1. sekarang ada saingan baru airasia.. fligh Malindo.. murah gak.. Husband Aya beli tiket untuk 3 orang dari KK ke KL, hanya RM400, pergi balik.. murah tu.. tp yang free ni, lagi bagus..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.