Baby Irfan Dengan Makcik-makciknya

yanmie 20

Salam, semalam seharian berada di luar kawasan, internet broadband pun tak langgan sebab jeles nengok update dari kawan-kawan pasal #SBDdB13 hahaha aci tak???. Dan sepatutnya semalam pergi bersama Baby Irfan Dengan Makcik-makciknya, tapi disebabkan ada masalah lain so tak dapat ler pergi, takde rezeki..takpe huuu~ apapun semalam memang best luangkan masa bersama adik beradik yang lain.

myirfan

Amboiii senyum menggoda hahaha, alhamdulillah besok 21hb genaplah umurnya 5 bulan, syukur sangat, tak terasa kejapnya masa berlalu.

baby irfan

Baby Irfan dengan Mak Teh

baby irfan

Gaya Baby Irfan nak buat “Love Bite” ke Mak Teh hahaha

baby irfan

Baby Irfan dengan Ummie (anak-anak saya panggil kakak saya ummie)

baby irfan

Nangis…panas betul cuaca semalam.

– Lama giler kot tak usung DSLR, nahhhh amik ko!

20 thoughts on “Baby Irfan Dengan Makcik-makciknya

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates

Salam, dah lama kot nak beli Powerbank ni, hari ni baru rasa rajin nak survey Dealmates, sebelum ini ada yang menarik tapi date shipment tu lambat sangat so abaikanlah coz tak pakai cepat pun, and tadi tergerak nak buka site Dealmates ni, ternampak┬áXpress Deal: An Up To 20000mAh Powerbank cuma […]

Subscribe US Now