Selamat Hari Ibu

Salam, teringat kalau dikampung bila hari ibu ataupun hari ayah, adik beradik akan berpakat buat surprise untuk Mak Ayah, tapi kali ini hanya ada adik 2 orang sahaja di kampung, alangkah bestnya kalau dapat berkumpul ramai-ramai dan raikannya bersama ibu. Selamat Hari Ibu buat Mak dan Mak Mertua tercinta, sayang mak-mak berdua till jannah.., moga panjang umur murah rezeki dan diberikan kesihatan tubuh badan, aminnn…

kad hari ibu

Saya macam biasalah anak-anak masih kecil, belum faham sepenuhnya, tapi seronok bila diorang ucapkan “Selamat Hari Ibu” dan bagi kad yang dibuat disekolah.

kad hari ibu

Dan untuk wanita-wanita yang bergelar ibu dan bakal ibu, selamat hari ibu juga, moga kita menjadi ibu yang terbaik didunia dan akhirat, aminnnn

yanmie family

Aiman cakap “Ibu…nanti Abang besar, dah kerja, nanti abang belikan ibu hadiah ye”, alahai anakk…ibu tak minta semua tu, cukup abang jadi anak yang berguna, berjaya dalam hidup dan patuh kepada ajaran-NYA, itu dah buat ibu senang hati dan gembira.

– Lama tak membaking, moodd…kemana kauu??

 

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 thoughts on “Selamat Hari Ibu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.