Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates

Salam, dah lama kot nak beli Powerbank ni, hari ni baru rasa rajin nak survey Dealmates, sebelum ini ada yang menarik tapi date shipment tu lambat sangat so abaikanlah coz tak pakai cepat pun, and tadi tergerak nak buka site Dealmates ni, ternampak Xpress Deal: An Up To 20000mAh Powerbank cuma RM55.00, memandangkan saya guna FB baru so dapatlah less lagi RM5.00, jadiknya tadi cuma perlu bayar RM50.00 je hihihi, jimat RM344.00.

shopping online di dealmatesBerbaloi-baloi deal kali ni hehee, banyak penjimatan yang dapat dilakukan, yang bestnya barang akan dipos besok, selalunya shipment lambat, untuk deal yang ni cepat pulak, dulu-dulu saya pernah juga shopping online di Dealmates ni, saya beli Macaron hhehehee.

shopping online di dealmates

Tengok tarikh shipment tu besok, terus saya sambar heheee

powerbank

Ginilah rupanye Powerbank tu, nanti dah dapat kang citer lain hihihi.

Nak beli masuk ke SINI, deal ni tengah hot, cepat!

– Ini bukan entry berbayar, sekadar perkongsi apa yang menarik 🙂

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

22 thoughts on “Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates”

  1. wuah~ camtu rupenye powerbank ni..first time tngok…argh! trnyata aku ktinggalan zaman hahaha~ thanks for da info…nak p survey2 kat sna~

  2. terima kasih kak yanmie..tak pernah tau page dealmates ni.. lepas ni shopping sini pulak..dulu beli powerbank 13,000mah RM89 kat mydeal.. jenama ni jugak laa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.