Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates

yanmie 22

Salam, dah lama kot nak beli Powerbank ni, hari ni baru rasa rajin nak survey Dealmates, sebelum ini ada yang menarik tapi date shipment tu lambat sangat so abaikanlah coz tak pakai cepat pun, and tadi tergerak nak buka site Dealmates ni, ternampakย Xpress Deal: An Up To 20000mAh Powerbank cuma RM55.00, memandangkan saya guna FB baru so dapatlah less lagi RM5.00, jadiknya tadi cuma perlu bayar RM50.00 je hihihi, jimatย RM344.00.

shopping online di dealmatesBerbaloi-baloi deal kali ni hehee, banyak penjimatan yang dapat dilakukan, yang bestnya barang akan dipos besok, selalunya shipment lambat, untuk deal yang ni cepat pulak, dulu-dulu saya pernah juga shopping online di Dealmates ni, saya beli Macaron hhehehee.

shopping online di dealmates

Tengok tarikh shipment tu besok, terus saya sambar heheee

powerbank

Ginilah rupanye Powerbank tu, nanti dah dapat kang citer lain hihihi.

Nak beli masuk ke SINI, deal ni tengah hot, cepat!

– Ini bukan entry berbayar, sekadar perkongsi apa yang menarik ๐Ÿ™‚

22 thoughts on “Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Dah 5 Bulan

“On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesnโ€™t need any description.โ€

Subscribe US Now