(Gambar) Fouziah Gous Bertunang, Kahwin September

yanmie 21

Salam, wahh dah bertunang ye Fouziah Gous, saya baru je tengok Gambar Bertunang Fouziah Gous dengan Jejaka pilihannya iaitu Md Zhafran Yusof 30. Grand betul majlis pertunangan mereka, happy je tengok gambar-gambar mereka.

Majlis pertunangan mereka telahpun berlangsung di Restoran Asmara penchala, Kuala Lumpur. ketinggalan betul saya, baru je tau hihihi, but happy sangat dapat tau Fouziah Gous bertunang, yelahkan fouziah merupakan artis wanita yang boleh dikatakan pandai bawa diri, jarang/takde dengar gosip-gosip panas tentang dia.

Khabarnya Fauziah gous dilamar semasa mereka menaiki helikopter?, wahhhh best betul, hihihi special tu.

Mereka bercinta pada bulan Mac, dan baru bertunang, khabarnya bakal berkahwin pada bulan September nanti. Apa pun semoga perancangan berjalan dengan lancar, aminn…

*Saya memang minat dengan Fouziah Gous, lakonan beliau Mantap!, oh ye gambar sumber Instagram Fouziah Gous, nak tengok lebih banyak tengok aje di IG beliau, gambar cun2 semua, suka tengok!

– Sent From My iPhone4S

21 thoughts on “(Gambar) Fouziah Gous Bertunang, Kahwin September

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gambar Kahwin Izzue Islam Dengan Pengurusnya

Salam, baru lepas tengok Gambar Kahwin Izzue Islam Dengan Pengurusnya, comel je dedua, Izzue di nikahkan sendiri oleh Ayah pengantin perempuan, hanya dengan sekali lafaz mereka sah bergelar suami isteri.

Subscribe US Now