Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang

Salam, nak share dengan pembaca blog ini, saya pun baru tahu juga ni harga terkini Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang, dulu-dulu masa ngandung Baby Irfan, rate nya dalam lebih kurang RM150+, sekarang ni dah murah sikit. Klinik lain di Klang ni saya tak tahu, biasapun kami pergi klinik Popular di Bukit Tinggi Klang ni untuk checkup mengandung baby irfan dulu dan untuk rawatan imunisasi Baby Irfan.

harga scan 3d4d

Sekarang dengan cuma kos RM115.00 dah boleh intai sikecil korang dalam perut, rindunya moment ni, suka sangat dapat tengok dengan clear, macam-macam mimik muka dan gaya yang baby buat dalam perut ibu, betapa besarnya kuasa ALLAH SWT dalam menciptakan kita umat manusia.

Lokasi Klinik ini berdepan dengan Giant Bukit Tinggi, kat bahagian shop lot tu, cari aje Klinik Popular, Doktor Chew sangat baik ^__^

scan 3d4d 4 Scan Baby 3D4D

Baby Irfan masa dalam perut mak nye ^__^

– Saya dulu buat dengan jezzlyn, baik dan peramah orangnya, best!

Comments

  1. Kat tempat klinik kawan Aya lagi murah kak yan, RM100 je untuk 4D.. hari tu,Aya scan sendiri baby aya tapi bukan 4D la, but still nampak si baby tengah macam mengisap susu..cute sangat.. hehe

  2. bard dulu ada gak nak buat scan 4d masa mengandungkan ammar, tp tak boleh buat sebab kedudukan dia tak cantik..masa tu nak buat kat poliklinik barakah..dekat kan dgn umah akak?

  3. saya biasa buat kat demc tapi hampa sebab baby tak bg kerjasama. 2 kali buat 2 kali kecewa. dulu ms my nuha pun sama. spesis anak saya ni agaknya pemalu dlm perut kot :p hehehe

    1. Jual apa tu titan? ni perkhidmatan scan 4d yang canggih, nak guna perkhidmatan ni kenalah bayar, di klinik kerajaan biasanya scan 2d je yang ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.