Lasagna Sedap

Salam, semalam Aiman kata nak Lasagna tapi nak nyebut tak reti, tapi saya faham dia nak Lasagna hehehe, ni kali ke 2 saya buat, yang time buat ni siang tadi kemain lagi dia keluar masuk dapur, tak sabar nak makan Lasagna kehkehkeh. Layan Lasagna kat bawah ni, serius sedap kat tekak anak-anak sebabnya licin diorang makan hihihi yelah kalau tak licin dah tentu tak sedapkan?

Lasagna

Resepi Lasagna ni ambil dari blog Amir OhMalaysia, thanks mir untuk resepi Lasagna ni, sedap aiman Β dan haziq kata, siap thumbs up lagi sambil makan siang tadi hehehee, cuma kat Lasagna atas tu akak tambahkan sosej, since Aiman terjumpa sosej dalam peti hehehe.

Lasagna

Lasagna untuk Aiman dan Haziq, alhamdulillah diorang puji, minta suruh buat lagi lain kali, suami makan sikit je sebab dia kurang gemar makanan yang ada keju, sebab tu kalau order Pizza memang tak pernahnya nak habis, kalau buat Pizza pun anak-anak je yang makan, tu pun diorang yang request, kalau tak memang saya tak buat hehee, takpe anak punya pasal layankannnn, asal diorang nak makan sudah, jangan dah penat-penat buat diorang tak nak makan pulak, itu sangat ‘menyadiskan’.

– omnomnommm~

Comments

  1. lasagna memang sedap…tapi tuh la nak membuat nyer cukup ‘rajin’…hehhe…thx share link tuh kak…boleh terjah kot tibe datang seru rajin nak buat..hehe

  2. kak yannnn… sedapnya lasagna ni!
    izan tak pernah try buat sendiri. lagipun anak2 tak pernah nak request. boleh cuba ni mana tau kena ngan tekak dorg juga…

    1. @Azman, ye betul tu, suami akak boleh makan sikit je sebab dia muak dengan rasa keju, lagipun dia memang tak suka dengan keju, kalau anak-anak toksa cakap ler, licin πŸ˜€

  3. mcm mana ler yan bleh tahan ni, ejam tgk gmbr jer pun dah tak tahan ni…lapau..
    dah ler duduk kat umah sorg2 bila lapar ni hanya bleh sabar jeler…haha

    1. @ejam, hahhahaa ini namanya semangatku masih kuat dan berkobar-kobar hehehe.

      alahai siannye dia duk sensorang ye hahhaha, boooooo tak takut antu ke? kahkahkah πŸ˜€

    1. @namia, anak anak lagi suka kalau akak buat, diorang boleh tengok, boleh menyibukkan diri πŸ˜€

      yelah kalau buat takde yang makan baik beli jekan, penat je πŸ˜€

        1. hehehee kena belajarlah, akak pun bukannya reti sangat tp bila dah kawin ada anak automatik nak belajar, takyah paksa, dengan relanya nak belajar memasak heheee πŸ˜€

  4. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.