Salam, baru ni kami ke GM Klang, kat tingkat bawah tu ada kedai yang jual Takoyaki, sebelum ni biasa lalu jek, tah napa hari tu teringin sangat nak makan, ngalahkan time ngandung dulu dia punya teringin tu hehee. Layan~

takoyaki

Sebelum ni dengar orang cerita je pasal Takoyaki ni, ini kali kita try pulak macam mana rasa takoyaki ni, maklumlah saya ni kalau makanan yang pelik-pelik agak susah sikit nak telan, percaya tak yang saya tak makan sushi?? hahaa geli..tak tau napa, tapi tengok orang lain beli siap pulun lagi pilih itu ini, saya jeling je ngehhh, coz lebih kepada selera kampung kot saya ni hihihi.

takoyaki

Ada 4 jenis Takoyaki, kami pulun beli ke empat jenis tu kikiki

takoyaki

Nengok akak ni khusyuk betul dia buat Takoyaki ni, tengok step-step dia masak hahaa

takoyaki

Beli bungkus bawa balik jek, senang nak makan hhihihi

takoyaki

Close up sikit kikiki πŸ˜€

Sedap Ke Takoyaki ni??, jawapan jujur dan ikhlas dari saya ye, bagi saya yang pertama kali makan ni bolehlah juga katakan sedap sebab licin masuk kedalam tekak, anak-anak pun lalu makan, siap thumbs up lagi cakap “Ibu, sedaplah makanan jepun ni, nanti ibu beli lagi ye”, hah!! itu maknanya sedappp!, coz anak-anak saya ni memilih makanan, so kalau makanan itu boleh abis licin maksudnya sedapp…sekali lagi diulang..sedap!! ahahaa.

– Rindu Aiman dan Haziq πŸ™