Shera Ayub Bersalin – Gambar Anak Lelaki Shera & Zahiril Adzim

yanmie 17

Tahniah diucapkan kepada Shera Ayub dan suaminya Zahiril Adzim yang mana baru sahaja menimang cahayamata pertama mereka, Shera Ayub telahpun selamat bersalin pada rabu 19.6.2013, mereka mendapat anak lelaki yang comel. Tengok gambar Baby lelaki Shera Ayub dan Zahiril Adzim kat bawah ni, comelnyeeee, tak puas tengok! ^__^.

20130620-012352.jpg

Berita gembira tersebut turut dikongsikan oleh Zahiril Adzim melalui lamam Twitter dan Instagram miliknya. Nanti ada gambar lain lagi kang saya share, saya minat dengan pasangan ni, tak terlalu menunjuk-nunjuk, cool jek…dedual comel hihi.

– Tahniah dan selamat berpantang~

17 thoughts on “Shera Ayub Bersalin – Gambar Anak Lelaki Shera & Zahiril Adzim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Sekejapnya Dah 6 Bulan Dah

Salam, alhamdulillah hari ini genap usia Baby Irfan 6 Bulan, Ya ALLAH kejapnye masa berlalu, dah makin besar anak ibu ni, cepat sangat membesar nanti kang rindu nak ada baby lagi hehee. Alhamdulillah banyak perkembangan baby irfan yang dapat dilihat, maklumlah anak membesar depan mata, jadi setiap perkembangannya saya nampak, […]

Subscribe US Now