(Gambar) Abby Abadi Kahwin Baru

yanmie 23

Salam, Abby Abadi Kahwin Baru, alhamdulillah akhirnya teka teki gambar-gambar yang Abby Abadi bagi hint di Instagram sebelum ini akhirnya terjawab juga, tahniah Kak, tumpang gembira.

abby abadi kahwin baru

Gambar Abby Abadi dan Suami

Baca sendiri pengakuan yang Abby kongsikan di laman instagram milik beliau, hihihi serius tumpang gembira, lagi suka tengok keakraban Abby dan Memey, macam adik beradik.

Ok tak sabar nak tengok gambar kahwin abby dengan suami baru dia ni, nama suami abby ataupun umur suami baru Abby ni tak tau lagi, masih dirahsiakan, ini pun dah kahwin 12 hari baru Abby nak share hihihi. Ok tunggu update di Instagram pulak lah.

– Tahniah, suami nampak muda dan hensem 😀

23 thoughts on “(Gambar) Abby Abadi Kahwin Baru

Leave a Reply to Wan Fauzi™ Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Dah 7 Bulan

Salam, maaf blog kelaut sikit 2-3 hari ni, saya sangat sibuk dengan budak kecik kat rumah ni yang Dah 7 Bulan usianya genap semalam 21.7.2013, alhamdulillah syukur Baby Irfan membesar didepan mata. Gambar sumber : AzmanIsmail Banyak yang baby Irfan dah boleh buat sekarang ni, dah pandai sangat mengada-ngada, kalau duk […]

Subscribe US Now