Dah 7 Bulan

yanmie 18

Salam, maaf blog kelaut sikit 2-3 hari ni, saya sangat sibuk dengan budak kecik kat rumah ni yangĀ Dah 7 Bulan usianya genap semalam 21.7.2013, alhamdulillah syukur Baby Irfan membesar didepan mata.

Irfan

Gambar sumber : AzmanIsmail

Banyak yang baby Irfan dah boleh buat sekarang ni, dah pandai sangat mengada-ngada, kalau duk kat rumah tak mau nak berenggang dengan ibu nye, buatlah apa pun janji dia mesti nampak muka ibu, tak nampak muka ibu je dia mesti menangis..oh..anak!!

Nanti saya update lain, banyak nak update ni tapi Ya Rabbi…Baby Irfan dah pandai ngacau hahahaaa, ibu online je mula lah dia ngendeng kat tepi, masuk bawah meja, so itu maknanya ibu kena off laptop, dan bergomol-gomol dengan dia (dia suka kena gomol heheee).

Entry Iftar sabtu lalu pun tak up lagi, nanti ada masa saya up ok ^_^

18 thoughts on “Dah 7 Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Gambar Anak Lelaki Kate Middleton Dan Putera William

Salam, tengok dahĀ Gambar Anak Lelaki Kate Middleton Dan Putera William?, comelnyeee!!, ni baru sikit je, kalau dapat tengok gambar full baru puas hati rasanya hihihi, sehingga kini nama anakĀ Kate Middleton Dan Putera William masih belum lagi diumumkan. Pasangan Putera William dan Duchess of Cambridge, Catherine atau Kate Middleton ini menerima […]

Subscribe US Now