Iftar Ramadhan Bersama Denaihati Network

Salam, hari ni baru sempat nak up entry Iftar Ramadhan Bersama Denaihati Network di Hotel Singgahsana Petaling Jaya, terima kasih atas jemputan, seronok dapat jumpa kawan-kawan yang lain, biasalah ada yang dah pernah jumpa beberapa kali dan ada yang 1st time jumpa.

Iftar bersama Denaihati Network

Maaflah kalau ada yang tak tertegur semasa majlis berbuka hari tu, saya ni serius pemalu orangnya, dan maaf kalau ada salah silap sepanjang pertemuan.

Jom layan gambar~, snap dari phone aje, kamera tak bawa, mood nak memikul DSLR belum mari kehkeh -..-“

Iftar bersama Denaihati Network

Saya dan Baby Irfan (alaaa tudung kemek plak hahahhaa)

yanmie family

Hero-hero saya, gambar sumber AzmanIsmail (letak watermark takut orang curi hehe)

Iftar bersama Denaihati Network3

Makanan di meja kami, amik sikit je, makan mana yang rasa nak makan, tak nak membazir, alhamdulillah habis juga, menu saya yang dalam gambar tu, nasi, sambal tempe dgn ulam terung, ikan terpaksa ditolak tepi sebab saya tak makan ikan keli hehee. see..selera kampung sungguh hahaa, tapi yang paling saya suka puding roti, sedapnye lahaiii…menu lain2 tak ambik, memang banyak sangat tau gerai, tapi..tapi…perut cepat kenyang hihi.

Iftar bersama Denaihati Network

Dengan Ejam Othman, dapat juga dia gegomol Baby Irfan hehee

Iftar bersama Denaihati Network

Baby Irfan dengan Uncle Azman Ismail, sakan dia bawa Irfan keliling heheee, tanda kena ada baby tu ^_^

Iftar bersama Denaihati Network

Bersama Hilal Azmi, makcik ni yang setup blog dia dulu ^_^

Iftar bersama Denaihati Network

Eyriqazz – Baby Irfan takut dengan Mat Tiger

Iftar bersama Denaihati Network

Anak-anak dengan Hilal, “tengok tak muka kat TV?” abang ni lah masukkan video hihi, macehh Lal ^_^

Iftar bersama Denaihati Network

Dengan Puan Balqis, wife Denaihati. dah pernah jumpa beberapa kali, Psstt!! kakyan ajak kak balqis tulis blog hahahaa.

Iftar bersama Denaihati Network

Dengan Mak Ikan Sumi Jelly, sakan ko ye kak makan…hahaha *ok saje nyakat*

Iftar bersama Denaihati Network

My hero-hero dengan Hilal, sebelum ni memang dah pernah jumpa beberapa kali.

Iftar bersama Denaihati Network

Bersama Nora, Akma Omar…bergambar dengan orang slim ni makin terserlah ketembamanku hahaa, tak sempat nak bual panjang, sebab tak perasan meja akma, kalau tak boleh sembang sebelum tu, Nora pula duduk semeja tapi confuse bila dia kenalkan nama dengan nama nora, sebab biasanya komen di blog dengan nama Nurmisnan hehee. mujurlah kakyan sebut domain hihihi.

Iftar bersama Denaihati Network

Namia, Suraya dan Wife DH, aganya apa dialog sesuai untuk gambar Mia kat atas ye? hihihi

Ok last!

.

.

.

.

.

Iftar bersama Denaihati Network

Ini tandanya kena ada baby lagi hihihi, elok je Baby Irfan tido alololooo, maceh Kak Balqis sudi layan Baby Irfan, senang keje maknye nyembang hehee

Oh ramai lagi blogger yang datang, tapi tak sempat nak amik gambar, so untunglah yang amik gambar sekali, dapat masuk sini hehee.

Ok dah berjela-jela kot ni, sebelum saya akhiri entry ni, ucapan terima kasih kepada En. Amir aka Denaihati yang sudi mengundang saya dan rakan-rakan yang lain, hanya ALLAH sahaja dapat membalas amal baik ni, moga murah rezeki selalu, boleh kongsi dengan kami hehee.

– Maaf ye kalau ada yang saya tak cam dan tak tertegur, next time tegurlah saya, saya ni pemalu sikit hihi

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

25 Comments on “Iftar Ramadhan Bersama Denaihati Network”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge