7 Bulan Semakin Aktif

Salam, usia Baby Irfan 7 bulan ni banyak sangat menunjukkan perubahan yang positif, banyak benda yang dia dah tahu, seronok pulak melayan karenah comelnya. Kelmarin carikan Baby Irfan Walker, manakan tidak kejap-kejap memanjat, berpaut di tepi-tepi meja/sofa, risau takut jatuh.

baby walker

Rambang mata jadinya nak memilih yang mana satu, ada yang comel tapi jenis buka tengah tu, tak berkenan pulak, coz tengok macam cepat rosak je, so amik yang biasa-biasa aje tapi tahan, insyaALLAH.

baby walker

Walker RM80.00, siap ada brek di roda, oklah untuk Baby Irfan, kemain dia letak je terus pandai berdiri dan berjalan guna walker tu, siap berlari-lari pusing walker lagi hahaha comel~

Video Baby Irfan dengan walker ada di Instagram saya, boleh tengok disana. Nanti update lain lagi, serius superbusy sekarang ni since Baby Irfan dah pandai merangkak, berpaut dan memanjat.

– Cepatnya ko membesar nak, nanti ibu rindu nak main-main dengan baby ^_^

You Might Also Like

17 Replies to “7 Bulan Semakin Aktif”

  1. humaira dah xnak duk dlm walker..dia suka lagi merangkak… duk dalam sebulan dua je… pastu simpan… mujur walker tu kakak dia punya…. boleh pakai untuk adik yg seterusnya sbb elok lg… hihi…
    zie fauzi recently posted..Dah 10 BulanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge