Drama Cinta Jannah Slot Akasia TV3

Salam, Drama Cinta Jannah Slot Akasia TV3 dah start dah pun 14hb baru ni, tak sempat saya tengok episode 1 Cinta Jannah ni, nanti layan di tonton aje ler, maklumlah masih lagi dengan mood raya huhuu. Oh ye drama Demi Dia langsung saya tak tengok, cuma tengok beberapa episode lepas tu tak follow dah kikiki, tah tak berapa minat nengok drama tu -..-“

cinta jannah akasia tv3

Sinopsis Cinta Jannah dah baca dah, macam best tapi tahlah selagi tak tengok tak boleh nak komen lelebih kan? tapi dari sinopsis drama ni saya yakin drama ni mampu menarik minat penonton sebab penuh dengan konflik.

Antara barisan pelakon yang membintangi drama Cinta Jannah ini iaitu Nelydia Senrose, Aeril Zafrel, ramona zam zam, Reen Rahim, Sharudin Thamby dan ramai lagilaa.

Sinopsis Drama Cinta Jannah Akasia TV3 :-

Drama Cinta Jannah ini mengisahkan tentang kehidupan Jannah (lakonan Nelydia Senrose) yang mana telah melarikan diri dari rumah setelah dipaksa oleh ahli keluarganya untuk berkahwin dengan Suffian sebagai isteri kedua. Bapa Jannah ingin menebus semula tanah kebun yang telah digadai oleh adinya kepada Suffian selepas kalah berjudi.

Baca selanjutnya di Sini

Apakah kesudahannya?? sama-sama kita saksikan…penuh konfilik kan??

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.