Rebat RM200 Smartphone SKMM Disambung 3 September 2013

Salam, Rebat RM200 Smartphone SKMM Disambung 3 September 2013, harapnya sempat untuk saya rebut peluang ini, ehh?? tapi umur sehingga 30tahun aje, saya erm…30 tahun 8 bulan masih boleh ke tak ye?, belum pun lagi sampai umur 31 tahun hehee, kalau boleh nak jugalah rebut peluang ni hehee, boleh buat main game untuk anak-anak.

Rebat Telefon Pintar Disambung 3 September 2013

Amik phone RM199 tu sudah hehehee, boleh juga layan Candy Crush kat situ kekeke, oh ye untuk makluman sebelum ini Rebat Telefon Pintar SKMM sebenarnya dah pun mencapai sasaran, tetapi kerajaan akan menyambung balik pemberian rebat RM200 bermula pada 3 September ini nanti, jangan lepaskan peluang!

– 30 tahun 8 bulan agak-agak masih boleh ke tak ye mohon?

You Might Also Like

13 Replies to “Rebat RM200 Smartphone SKMM Disambung 3 September 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge