Terima Kad Hari Raya Pertama

Salam, dah nak habis bulan puasa baru dapat Kad Raya Pertama hahaaaa, dulu zaman-zaman kad raya dulu memang seronok, siap main balas-balas lagi, “Pecah kaca pecah gelas, habis baca tolong balas” hheeee, tahun lepas dapat banyak juga kad raya dari rakan-rakan, adakah kad raya dah tak relevan lagi?

kad raya

Sekarang ni kan makin canggih, hantar ucapan melalui, SMS dan online je samaada melalui email, fb, twiter dan banyak lagi platform lain, so pendek kata di zaman teknologi yang semakin canggih ini, sekiranya korang mendapat kad raya itu bermakna korang adalah diantara yang special hihihi.

kad raya

Oklah kad raya pertama yang saya terima adalah dari anak saya sendiri, Haziq, macehhhh Angah…terharu ibu heheee. Psstt!!, dia minta saya tampal didinding hahahaa.

ok lepas tu…dapat kad raya dari bakal menantu…

kad raya

Hayati ucapan tersebut ye..hehee

kad raya

Bakal menantu saya hehee (ok gurau)

– Ramadan usah dikau pergi~

You Might Also Like

23 Replies to “Terima Kad Hari Raya Pertama”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge