Terima Kad Hari Raya Pertama

Salam, dah nak habis bulan puasa baru dapat Kad Raya Pertama hahaaaa, dulu zaman-zaman kad raya dulu memang seronok, siap main balas-balas lagi, “Pecah kaca pecah gelas, habis baca tolong balas” hheeee, tahun lepas dapat banyak juga kad raya dari rakan-rakan, adakah kad raya dah tak relevan lagi?

kad raya

Sekarang ni kan makin canggih, hantar ucapan melalui, SMS dan online je samaada melalui email, fb, twiter dan banyak lagi platform lain, so pendek kata di zaman teknologi yang semakin canggih ini, sekiranya korang mendapat kad raya itu bermakna korang adalah diantara yang special hihihi.

kad raya

Oklah kad raya pertama yang saya terima adalah dari anak saya sendiri, Haziq, macehhhh Angah…terharu ibu heheee. Psstt!!, dia minta saya tampal didinding hahahaa.

ok lepas tu…dapat kad raya dari bakal menantu…

kad raya

Hayati ucapan tersebut ye..hehee

kad raya

Bakal menantu saya hehee (ok gurau)

– Ramadan usah dikau pergi~

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 thoughts on “Terima Kad Hari Raya Pertama”

  1. alololo comey je budak kecik 2 org nie 😉 seronok kn bile dpt kad raya..lain mcm die punye feel nk dibandingkan online pnye wish..

  2. Sangat mengharukan sekali ni dapat ucapan hari raya dari putra tercinta ya mbak…
    Btw, kalau jagoannya sudah gede bisa cepet nikah soalnya sudah ada calon pendampingnya tu mbak 😀

  3. Cantiknya dapat kad raya buatan tangan daripada anak sendiri… Apa daripada bakal menantu pun ada… Tahniah Kak yanmie.. hehehe

  4. Wahh. Seronoknya dapat kad raya. Saya baru dapat satu.. Itupun dari blogger yg selalu jumpa.. Hehe.. Cantik nama bakal menantu kakyan.. kih3..

    1. hahahaaa, tadi haziq hulur kad raya tu sambil senyum-senyum malu, akak cakap “awek ke bagi” haziq kata “kawan laaa..” sambil sengih heheee

Leave a Reply

Your email address will not be published.