Ephyra Terbukti Berkesan

yanmie 21

Salam, ingat lagi tak entry saya yang lepas? kalau ada yang tak baca lagi bolehlah terjah entry ini “Ephyra Serlahkan Kecantikan”, saya dah guna Produk ni dah nak masuk 1 bulan (tinggal beberapa hari lagi), Alhamdulillah Ephyra Terbukti Berkesan!, bukan cakap kosong tau! banyak sebenarnya kesan positif dan manfaat saya dapat dari […]

Gambar Perkahwinan Fiza Elite Dan Adam AF

yanmie 14

Salam, baru tengok  Gambar Perkahwinan Fiza Elite Dan Adam AF, sebentar tadi mereka sah bergelar pasangan suami isteri, tumpang gemira, seronok pulak tengok gambar pernikahan Fiza dan Adam ni, majlis yang serba ringkas dan dihadiri oleh keluarga terdekat, alhamdulillah tahniah Majlis pernikahan mereka telah berlangsung di Pejabat Agama Islam Negeri Selangor […]

Cita-citaku Menjadi Orang Kaya

yanmie 21

Salam, tengah femeskan budak Tegar yang nyanyi lagu “Yang dulu bukanlah sekarang” tu , suara dia memang top gitu, sebelum lagu ni top di corong-corong radio ataupun TV, Aiman selalu nyanyi lagu ni. balik dari sekolah mesti dia nyanyi, ingatkan lagu tu lagu ala-ala nasyid moden, kan mendayu-dayu sikit heheee. […]

Pakej Perantis Dari Hosting Awn.my Untuk Pelajar

yanmie 15

Salam, nak share dengan pembaca blog ini, terbaru Penyedia Hosting Awn.my baru sahaja melancarkan pakej hosting perantis untuk pelanggan yang masih lagi bergelar pelajar. Jadi pada anda yang masih bergelar pelajar tu, apa lagi rebutlah peluang yang ada ini untuk lebih maju setapak kehadapan lagi. Awn.my merupakan penjenamaan baharu yang […]

Dah Update iOS7 iPhone 4s

yanmie 23

Salam, ehemmm semalam kan kecoh sana sini orang duk Update iOS7 hihihi, saya juga salah seorang yang dah update phone ke iOS7, secara rasminya semalam 19 september 2013 telah dilancarkan dan diperkenalkan operating sistem iOS7 oleh Apple dalam penambahbaikkan opreating sistem mereka. Sejujurnya, saya sangat puas hati dengan iOS7 ni, rasa […]

Kicap Bukan Punca Luka Hitam

yanmie 20

Salam, amboiii kemain sibuk benar sampai tak menyempat nak update blog hihihi, cuti maa…so saya pun nak cuti juga hikhik, sebenarnya gini lah kalau time cuti memang saya tak on laptop/jarang depan laptop, perhatian sepenuhnya pada family tercinta, melainkan ada job urgent yang perlu dibuat time tu. Hari ni alhamdulillah […]

Anak-anak Demam Chicken Pox

yanmie 18

Salam, alahai sedihnya rasa hati bila anak-anak silih ganti ber”demam-an” (ada ke ayat gitu ye? hahaa), hari tu Haziq dah kena Chicken Pox ni, lepas tu Irfan Demam Campak, Ahad lepas Aiman Demam Chicken Pox, kelmarin baby Irfan, ni pulak giliran Haziq lagi…erm…bersilih ganti, sedih tengok anak-anak tak sihat ni, […]

Cantik Dan Kurus Tanpa Pembedahan

yanmie 12

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger telah dijemput untuk menghadiri Taklimat berkenaan Rawatan Thermage dan juga Liposonix yang bertempat di Beverly Widshire Medical Center di Jalan Tun Razak Kuala Lumpur. Mujurlah tak susah cari tempat ni. Memandangkan Baby Irfan masih menyusu susu ibu, saya bekalkan dia dengan susu, […]

Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

yanmie 18

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye. Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat […]

Subscribe US Now