Bawa Baby Irfan Dating

Salam, seronok betul bawa Baby Irfan gi Dating ni, sebab dia sangatlah sporting hihihi, kemana pergi mesti saya bawa sekali, melainkan tempat yang tak boleh nak bawa memang tak boleh buat apalah, contohnya macam masa Event Liposonix hari tu, mujurlah dia ok cuci mata kat KLCC dengan ayahnya dan abang-abangnya ^_^

yanmie

Ya Rabbi bulatnya muka ku hahaha, ehemmm tampil yakin dengan Ephyra ^_^

Saja nyembang-nyembang dgn mySayang ni kikiki, yelah bukan selalu jumpa kan?, dan si ibu cantik manis Elizabeth macam biasa tak mau tempek muka kat tenet ni, so haruslah dia jadi tukang snap hehee, tq darling!

baby irfan

Good Boy!

Bukan apa, sebab utama dia tak boleh tinggal sebab Baby Irfan masih menyusu susu ibu sepenuhnya, alhamdulillah murah rezekinya, syukur 🙂

Ehem dalam berdating tu, saya dapat gadget baru, syiok!!

toshiba external hdd

Nantikan entry saya tentang Gadget comel ni, syiokkknyeee weeee~

– Dah banyak kali bawa Baby Irfan dating dengan kawan-kawan, syiok!

Comments

  1. Amboi….puji kita cantik la pulak. AHahahahaah…kembang dah hidung. 😛 Best betul main dengan Irfan, dia tak takut dengan orang. Pipi pun tembam. Rasa nak cubit dan cium aje.

    1. Itulah dia memang tak takut orang, dia suka je kita layan dia hihihi, cantik..semakin cantik dengan Ephyra, serius muka nampak glowing, dah ler mmg putih kan hehee 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.