awan

Ini gambar sebelum di edit,Β Gambar Dari Smartphone Macam Dari DSLR kan??

awan

Saya touch up sikit, bagi terang SAHAJA dan tidak menyentuh elemen lain, see…gambar yang sharp! saya suka!!, Β tak jauh beza dengan gambar sebelum diedit. Malahan gambar sebelum diedit tu pun dah memang TERBAIK!

Nak tau saya guna smartphone apa?? nantikan Entry selepas ini, blogger-blogger yang suka snap gambar mesti nak tahu kan saya guna Smartphone apa untuk mengambil gambar ini.

– Saya mesti pilih ^_^