Pembentangan Bajet 2014

Pembentangan Bajet 2014, pastinya seluruh rakyat mengharapkan perkhabaran gembira dalam Pembentangan Bajet 2014 yang akan dibentangkan oleh Perdana Menteri kita pada pukul 4 petang ini nanti. Saya sebagai seorang suri rumah juga mempunyai harapan dalam Pembentangan Bajet 2013 ini.

pembentangan bajet 2014

LIVE STREAMING PEMBENTANGAN BAJET 2014

Siaran Langsung Pembentangan Bajet 2014 juga boleh di layari secara online selain dari siaran TV, iaitu menerusi link diatas, dan juga boleh dilayari melalui pautan-pautan dibawah :-

Mobile Web : http://www.treasury.gov.my/bajetmobile

Utusan : http://live.utusan.com.my/

Teks Ucapan Pembentangan Bajet 2014 – Intipati Bajet 2014

Teks Ucapan/Intipati Bajet 2014 dan Laporan Ekonomi 2013/2014 juga boleh dimuatnaik dari Portal Perbendaharaan Malaysia selepas Perdana Menteri kita YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak membentangkan Bajet 2014.

Saya mengharapkan Harga barang yang murah, minyak yang murah, rumah yang murah (mampu milik), pendek kata semua yang berkaitan dengan perbelanjaan (Pelan kurangkan kos sara hidup rakyat), dan adakah GST (cukai barangan dan perkhidmatan) akan dilaksanakan?? berharap agar kerajaan tidak tergesa-gesa untuk melaksanakan GST ini sobss….sobss..

Sebenarnya banyak benda nak listkan disini, tapi biar rakan-rakan lain pulak kongsikan apakah harapan anda dalam Bajet 2014 ini?

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

9 thoughts on “Pembentangan Bajet 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published.