Tengok Boleh, Kacau jangan!

Salam, sejak Baby Irfan ni dah besar sikit, kemain banyak akal dia tau, kadang tu dah pandai merajuk, demand lebih hahahhaa, bagi adik kang baru tau! heheee.

20131001-123904.jpg

Sekarang ni dia dah pandai berdiri sambil lepas tangan, sikit hari lagi dah boleh berjalan ni, insyaALLAH. Dan bila dah besar sikit macam ni, perhatian kena 200% lebih. tak boleh biar duk sensorang, tak boleh tinggalkan dia bermain sendiri. kejap lagi melepak kat anak tangga sob…sob…

Tapi satu yang bestnya, bila abang-abang solat, boleh pulak dia tengok perhati aje, ermmmm tapi bila ibu solat…..cuba teka apa dia buat???

– Sent From My iPhone

Comments

  1. haha… comel irfan nih…

    baby2 mmg suka kacau ibu2 solat… ank nis yg masuk 2 tahun tu pun masih kacau juga.. kadang2 dia masuk bawah telekung, dia tepuk2 tangan kita, pangil “ummi,ummi”… heee…. time nak sujud, dia pun nak sujud.. abis space kita nak sujud diambilnye

  2. comel anaknya.. bagi adik je lagi.. hehehe.. harraz pun sekarang kalau tengok org solat dia nak solat juga.. siap belikan sejadah kecik.. tapi solatnya cuma berdiri sujud sekali dah selesai.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.