Tengok Boleh, Kacau jangan!

yanmie 17

Salam, sejak Baby Irfan ni dah besar sikit, kemain banyak akal dia tau, kadang tu dah pandai merajuk, demand lebih hahahhaa, bagi adik kang baru tau! heheee.

20131001-123904.jpg

Sekarang ni dia dah pandai berdiri sambil lepas tangan, sikit hari lagi dah boleh berjalan ni, insyaALLAH. Dan bila dah besar sikit macam ni, perhatian kena 200% lebih. tak boleh biar duk sensorang, tak boleh tinggalkan dia bermain sendiri. kejap lagi melepak kat anak tangga sob…sob…

Tapi satu yang bestnya, bila abang-abang solat, boleh pulak dia tengok perhati aje, ermmmm tapi bila ibu solat…..cuba teka apa dia buat???

– Sent From My iPhone

17 thoughts on “Tengok Boleh, Kacau jangan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Boleh Cashout Duit Adsense Di Kiosk Western Union

Salam, saya nak kongsi dengan rakan-rakan, kalau sebelum ini seperti yang korang sedia maklum, proses pengeluaran wang kiriman melalui Western Union dari Google Inc (Google Adsense) hanya boleh dilakukan di Pejabat Pos ataupun bank-bank terpilih, tetapi rupanya duit adsense ini juga boleh dikeluarkan melalui Western Union Kiosk ataupun Money Changer […]

Subscribe US Now