Drama Ariana Rose Akasia TV3 – Adaptasi Novel The Wedding Breaker

yanmie 6

Assalammualaikum, nampaknya ramai yang tak sabar nak tunggu Drama Ariana Rose Akasia TV3 yang bakal ditayangkan selepas Drama Playboy itu suami aku, Drama Ariana Rose ini merupakan adaptasi dari Novel terlaris iaitu The Wedding Breaker, saya sendiri tak sabar nak tunggu drama ni, kalau dah Novel tersebut laris, diadaptasikan kepada drama pulak, lagi lah best ni!. opsss!! Drama Playboy itu suami aku saya sempat layan 2 episode aje, tak tau kenapatah susah sangat nak melekat tengok kehkehkeh. Mungkin sebab masih demam Love You Mr. Arrogant kot hahahaa.

novel the wedding breaker

Khabarnya Drama Ariana Rose ini akan mula ditayangkan pada 31 Disember 2013 ini, itupun sekiranya tidak ada pindahan tarikh. harap-haraplah takde ye..saya pun dah lama juga follow instagram diorang ni, nak tau update di set penggambaran kikikiki.

pelakon ariana rose tv3

Drama arahan Datin Ziela Jalil ini di lakonkan oleh barisan pelakon yang hebat-hebat, antaranya Nur Fathia sebagai Ariana Rose, Keith Foo sebagai Adam Kamil, Nabila Huda, Tasha Shila, Wan Sharmila, Syatilla Melvin, Liza Abdullah, Datin Ziela Jalil, Datuk Jalaluddin Hasan, Mustapha Kamal dan ramai lagi lah.

Sinopsis Ariana Rose / The Wedding Breaker

sinopsis the wedding breaker

– Sama-sama kita nantikannya ^_^

6 thoughts on “Drama Ariana Rose Akasia TV3 – Adaptasi Novel The Wedding Breaker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Siti Aishah Abdul Wahab Rakyat Malaysia Dijadikan Hamba Di London

Assalammualaikum, semalam identiti Rakyat Malaysia yang menjadi Hamba Domestik selama 30 tahun di London sudah pun dikenal pasti iaitu Siti Aishah Abdul Wahab. Entah kenapa saya boleh pulak terfollow kisah beliau ini. Hari-hari selak berita, tengok TV tentang perkembangan Kes Penghambaan 3 orang wanita di London dan yang mana salah seorangnya […]

Subscribe US Now